política

Toni Martí es reuneix amb el cònsol general dels Estats Units en la seva visita al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va rebre ahir el cònsol general dels Estats Units d’Amèrica a Andorra, Robert J. Riley, el qual ha visitat el país per assistir a la recepció oferta pel Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives.

En la reunió, el cap de Govern i l’ambaixador van comentar diferents aspectes d’interès per a ambdós països i van posar de manifest les bones relacions bilaterals. Martí ha explicat a Riley la política d’obertura econòmica que ha dut a terme el Govern demòcrata i l’aposta per la transparència i l’homologació internacional. El cap de Govern i el cònsol general coincideixen en la necessitat de fer conèixer aquesta transformació i la realitat del Principat en l’àmbit internacional.

Riley va ser anomenat nou cònsol general dels EUA a Barcelona el passat mes d’agost i aquesta és la seva primera visita oficial al país. Des d’aquesta posició, té jurisdicció a Catalunya, Aragó i al Principat. Abans, va ser ambaixador dels Estats Units a Minsk, ministre Conseller en funcions en l’Ambaixada dels EUA a Budapest, subdirector de l’Oficina d’Assumptes del Sud d’Europa a Washington DC, conseller de Diplomàcia Pública en l’Ambaixada dels EUA a San Salvador o Agregat Polític-Militar en l’Ambaixada dels EUA a Madrid.

Toni Martí es reuneix amb el cònsol general dels Estats Units en la seva visita al país

tracking