Fotografia

L'Andorra Shopping Festival acull dissabte la 4a Marató fotogràfica

El concurs compta amb dues categories, la Max-Marató que compta amb un premi de 1.200 euros, i la Family-Marató amb una dotació econòmica de 900 euros

Tret de sortida al sisè Andorra Shopping FestivalElisenda Pallarés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta Marató fotogràfica torna enguany aquest dissabte, 10 de novembre, durant l'AndorraShoppingFestival per donar a conèixer el país des d'un punt de vista més lúdic. La iniciativa, organitzada per l'Escola d'Art del comú d'Andorra la Vella i que compta amb la col·laboració d'Andorra Turisme, comptarà amb dues categories: LaMax-Marató, on s'hauran de presentar 7 imatges, i laFamily-Marató, de curta durada i a on, un infant i un dels pares o tutor han de presentar cinc fotografies. Cada categoria tindrà un recorregut concret que s'ha de fer en un temps determinat i no s'acceptaran imatges captades amb un telèfon mòbil.

Cada categoria comptarà amb dos premiats. El guanyador de laMax-Marató s'endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que elsotscampiórebrà 800 euros. Per a la categoriaFamilyMarató, el primer s'endurà 900 euros i el segon 600.

Els participants s'han d'inscriureprèviamentals websdel comú o bé al d'Andorra Turisme i presentar-se dissabte entre les 10 i les 10.30 al Centre Cultural la Llacuna, on se'ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria.

tracking