Justícia

El cos penitenciari reclama més personal

La festivitat de la patrona s'ha celebrat amb un homenatge a quatre agents per 15 anys de servei i a dos companys que han mort enguany

El cos penitenciari reclama més personalAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

61 agents de cos penitenciari no són suficients per a La Comella. Així ho ha fet saber el director del centre, FrancescTarroch, durant l'acte de celebració de la Mare de Déu del Remei, patrona del Departament de les Institucions Penitenciàries. SegonsTarroch, "s'està definint una nova estructura per definir els llocs necessaris" i tancar el còmput de persones que haurien de treballar al centre penitenciari.Tot i això, el director ha explicat que hi ha quatre persones més en procés de prova que sumat als actuals "faran anar força endavant".

Durant la celebració s'ha homenatjat a quatre agents per la tasca realitzada durant 15 anys de servei, s'ha celebrat la incorporació de set nous membres al cos i s'ha recordat a dos companys que han mort aquest any on les seus familiars han rebut un present i lescondolencesper part del cap de Govern, Toni Martí, i el Ministre de Justícia, Xavier Espot.

tracking