Sucessos

Un home fa un petó a una periodista de la televisió mentre treballava

La redactora Tatiana Navarro es disposava a realitzar ahir una connexió en directe per l'informatiu migdia des de la Fira d'Andorra

Un home fa un petó a una periodista de la televisió mentre treballava

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista de l'Agència de Notícies d'Andorra, Tatiana Navarro, que els caps de setmana treballa a la Radiotelevisió d'Andorra, va patir ahir al migdia "una agressió masclista" quan un home, que la professional "no coneixia de res", li va fer un petó a la galta trenta segons abans d'entrar en directe per l'informatiu migdia. "Jo estava concentrada i de cop noto com alguna cosa em toca la cara, quan me n'adono del que estava passant no vaig poder reaccionar d'una altra manera que dient-li 'què fas?'", explica Tatiana Navarro. "Ell no esperava la resposta i després que jo li contestés va tornar dient 'fotoboom, fotoboom'", afegeix. Tatiana assegura que "l'home anava borratxo, però això no li dona cap dret a fer-me un petó sense permís". La periodista va decidir contar a les xarxes socials els fets que van succeir a la zona d'associacions de la Fira d'Andorra. "No esperava la repercussió que està tenint. A Twitter el vídeo ja té més de 101.000 reproduccions i a Facebook unes 10.000", relata la periodista de l'Agència. "En cap moment m'he volgut mostrar com una víctima, sinó el que vull és denunciar una actitud, que lamentablement passa més cops entre les companyes de professió", sentencia Tatiana Navarro.

La televisió pública andorrana ha mostrat el seu suport a la periodista a través de les seves xarxes socials i ha manifestat que incidents com aquest "malaurament" són freqüents.

tracking