Trànsit

Detenen una conductora que va bolcar el cotxe per conduir èbria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia d’Andorra va detenir durant la matinada d’ahir una conductora que va donar positiu en el control d’alcoholèmia amb un resultat d’1,46 g/l. El control es va dur a terme després que la noia, de 28 anys i resident al Principat, patís un accident a les 4:40 hores de la matinada en el qual cap altre vehicle es va veure implicat. La resident, que conduïa un Seat Ibiza amb matrícula andorrana, va sortir de la via, va perdre el control del seu turisme i el va bolcar pel seu lateral dret. L’accident va tenir lloc al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella, a l’altura del despatx del servei de circulació.

La conductora va resultar ferida a causa de l’impacte i per aquest motiu va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Un cop allà, segons fonts de la policia i el mateix hospital, es van dur a terme les cures pertinents, que tot i l’espectacularitat de l’accident, no revestien gravetat i per tant no va haver de quedar-se ingressada a la clínica.

Un cop finalitzades les cures, la policia va detenir la conductora i la va portar a comissaria. Després de fer l’atestat, la detinguda va sortir de les dependències policials durant el matí.

tracking