infraestructures

El Govern adjudica una obra del vial de Sant Julià per 2,7 milions

S’adaptarà el tram de carretera entre Fontaneda i el carrer Isidre Valls

El Govern adjudica una obra del vial de Sant Julià per 2,7 milionsSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va adjudicar ahir un nou tram d’obres del vial de Sant Julià de Lòria per 2,7 milions d’euros. Segons va anunciar ahir el ministre de Finances i Portaveu del Govern, Jordi Cinca, després de la roda de premsa posterior al consell de ministres, gràcies a la nova licitació, que s’ha adjudicat a Cevalls, es concreten els treballs que es realitzaran en el tram de carretera d’uns 300 metres entre l’enllaç de Fontaneda i el carrer Isidre Valls.

Aquesta actuació de la carretera, que passarà a tenir uns quinze metres d’amplitud, està associada a la primera fase de les obres del vial a la parròquia. El termini de l’execució de les obres adjudicades ahir és de 14 mesos. Cinca va afegir que s’han adjudicat els treballs de control de qualitat de l’obra a Pirineu Inspecció i Control per 61.000 euros. La fase 1 de desviació del vial de Sant Julià tindrà un cost de 8 milions d’euros i està previst que s’acabi el desembre del 2019.

Quant a infraestructures, el consell de ministres també va aprovar l’adjudicació dels treballs d’eixamplament de la CG-6 entre el pont d’Aixovall i el Centre de Formació Professional. Les obres, que seran dutes a terme per Cevalls per un import de 900.000 euros, permetran millorar l’accés i l’aparcament prop del centre. A més, està previst que es millorin els drenatges de la carretera i altres elements urbanístics com els fanals i les voravies. El període d’execució dels treballs és de 14 mesos. D’altra banda, el Govern també va acordar ahir obrir un concurs per adjudicar els treballs d’arranjament a la carretera de la Vall d’Incles, amb la finalitat de reparar les deformacions de la calçada.

Finalment, l’executiu va aprovar ahir la licitació de nous treballs emmarcats en la millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa, en què es preveu, entre altres mesures, arranjar l’avinguda del Consell General i un tram de la CG2.

tracking