política

El gerent d'Andorra Turisme va cobrar l'any passat prop de 120.000 euros

Betim Budzaku va ingressar 28.000 euros per assolir els objectius que se li van plantejar

El gerent d'Andorra Turisme va cobrar l'any passat prop de 120.000 eurosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va cobrar l’any passat un total de 119.944 euros. La xifra la va donar a conèixer el Govern a través del Butlletí del Consell General, arran d’una pregunta que va presentar el conseller general d’SDP, Víctor Naudi, que va qüestionar el salari que rebia el dirigent durant una sessió al Consell General el passat mes de juliol. Aquesta quantitat és la suma de la part de retribució neta i dels objectius aconseguits. Sense els incentius, que van ser d’uns 28.000 euros, Budzaku hauria ingressat 91.466 euros. Si es fracciona la retribució global neta per mensualitats i sense tenir en compte les metes, el gerent d’Andorra Turisme va cobrar cada mes uns 7.000 euros en tretze pagues.

El Govern va facilitar la quantitat de diners que ha cobrat Budzaku des del 2015. Aleshores, va percebre 111.539 euros nets, objectius inclosos, una xifra que va créixer el 2016 fins als 127.542 euros, en part a causa de l’aixecament de la retallada salarial aplicada per l’executiu el 2012. El Govern especifica que la tisorada es va aplicar a tot el personal d’Andorra Turisme. Fa dos anys, Budzaku també va assolir una part “important” de les metes proposades, un aspecte que va passar a tenir una major importància a l’hora de calcular la retribució global.

Fins al mes de juny d’aquest any, Budzaku havia cobrat 43.689 euros. A aquesta xifra, se li haurà de sumar la part retributiva fixa de la resta de mesos i la dels objectius. Tant als anys 2016 com 2017, Budzaku va aconseguir superar lleugerament tots els objectius plantejats.

tracking