El pas elevat de la CG-1 ha tingut un sobrecost de 60.000 euros

El ministre Jordi Torres ha assegurat que l'adaptació de la zona de la carretera ha estat la causa de d'aquest increment del cost

Inauguració de la passarel·la sobre la CG-1Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, han inaugurat aquest migdia el pas elevat per a vianants sobre la CG-1, situat a la zona de l'Estadi Comunal. L'obra d'execució de la proposta guanyadora del pressupost participatiu de l'any passat ha tingut un sobre cost de 60.000 euros. La construcció, que ha tingut un retard en la inauguració d'un mes, tenia inicialment un cost estimat de 430.000 euros i finalment ha costat 490.000. El ministre Torres ha assegurat que aquest incrementes deu a l'adaptació de la zona de la carretera, "perquè els entorns fossin més accessibles". Aquesta obra permetrà donar seguretat a la ciutadania, a l'hora de creuar la CG-1, així com una major fluidesa en el trànsit, "en tractar-se d'una zona complicada", ha assegurat el titular d'Ordenament Territorial. En aquest sentit, Jordi Torres no descarta construir altres passos elevats com l'inaugurat avui en altres punts, "podria ser una opció", ha sentenciat. La cònsol major de la capital, per la seva banda, s'ha mostrat satisfeta perquè "hi ha molts alumnes del Lycée que l'utilitzen" i ha assegurat que "moltes persones li han agraït la iniciativa".

Proposta guanyadora del 2018

El ministre Jordi Torres també s'ha referit durant el discurs a la inauguració a la proposta guanyadora del pressupost participatiu d'enguany 'Arbres al vent'. El titular d'Ordenament Territorial ha assegurat que el projecte es troba en la fase de redacció i espera "que puguin estar operatius a mitjans de l'any vinent".

tracking