Reportatge

Artesania en alçada

La setena Mostra de productes agrícoles i artesans autòctons es troba a Illa Carlemany i hi han participat sis productors.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cervesa, confitures, licors, cosmètics naturals, xocolata i carn. Aquests són els productes que es poden trobar a Illa Carlemany amb motiu de la setena Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra, una iniciativa impulsada per Govern per donar a conèixer el producte artesà nacional i potenciar la imatge de la marca Andorra. Així ho assegura el director del departament d’Agricultura del Govern, Landry Riba, que va explicar que la venda directa no és el principal objectiu de la mostra: “En el moment de fer les conclusions de cada edició, sempre hem destacat que teníem una valoració més positiva de visibilitat que de vendes.”

Riba va assenyalar que hi ha un total de 21 productes sota la marca i que n’hi ha 5 més en estat de tramitació. El director del departament d’Agricultura valora molt positivament aquest creixement, ja que el 2014, quan es va crear aquesta marca, només hi havia nou productes. Sobre aquest creixement, Riba va assegurar que ja s’ha plantejat l’opció d’oferir els productes artesanals d’Andorra de forma continuada mitjançant alguna plataforma com pot ser un mercat, botigues o venda en línia, però explica que primer necessiten créixer més per augmentar el volum de productes i de diversitat. L’objectiu del Govern és promocionar els productes artesans del país potenciant l’alçada com a valor de marca del Principat, com diu l’eslògan de la mostra: A l’alçada d’Andorra només es poden fer les coses bé.

Artesania en alçada

tracking