Afers Exteriors

Ubach defensa un multilateralisme inclusiu i eficaç

La ministra d'Afers Exteriors ha destacat que la voluntat d'Andorra és mobilitzar joves dels diferents espais lingüístics per a la innovació del desenvolupament sostenible

Ubach defensa un multilateralisme inclusiu i eficaçSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha defensat un multilateralisme que sigui inclusiu i eficaç per garantir l'estat de dret, la igualtat entre ciutadans, i per lluitar contra el replegament de les societats. Ho ha fet durant la 35a Conferència Ministerial de la Francofonia, que s'està celebrant a Erevan fins demà en el marc de la XVIIa Cimera de caps d'Estats i de govern de la parla francesa.

Així mateix, Ubach ha destacat que per a Andorra la convivència s'ha de construir a través de l'educació per a la ciutadania democràtica i que s'ha de defensar els valors de construcció d'una economia verda i la protecció del medi ambient.

La ministra també ha destacat la voluntat del país de mobilitzar joves dels diferents espais lingüístics per a la innovació del desenvolupament sostenible i ha remarcat que aquesta serà la temàtica de la Cimera Iberoamericana 2020, que es diferenciarà per la solidaritat entre les diverses comunitats lingüístiques.

tracking