Solidaritat

El partit del MoraBanc tindrà una acció de sensibilització amb la salut mental

La iniciativa, organitzada per l'Associació de familiars per a la salut mental a Andorra (Afmma) i el Servei de salut mental del Saas pretén conscienciar sobre la problemàtica d'aquesta malatia d'una manera lúdica

L'AFMMA i el SAAS organitzaran una acció de sensibilització durant el partit del MoraBancSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de familiars per a la salut mental a Andorra (Afmma) i el Servei de salut mental delSaas, amb la col·laboració de Govern i elBCMoraBancAndorra, organitzaran una acció de sensibilització durant el partit de l'EuroCupque l'equip tricolor realitzarà dimecres contra el Germani BresciaLeonessa. Es tracta d'una iniciativa per donar visibilitata aquestaproblemàtica des d'unavessantlúdica, amb motiu del Dia mundial de la salut mental.

Els assistentsal partit es trobaran en el seient un passamà informatiu. Durant la mitja part de la trobada esportivaun representantde l'Afmmafarà lectura d'un manifest i es projectarà un vídeoen el qualels jugadors delMoraBanc diuen les frases del passamà en diversos idiomes.

La finalitat d'aquesta campanya és contribuir al trencament de l'estigma negatiu de la malaltia mental, que està estretament lligada a conceptes com incapacitat, irresponsabilitat i agressivitat. Es tracta d'una malaltia que passa desapercebuda per la societat i quea vegadescomporten situacions d'exclusió i aïllament de les persones que la pateixen.

tracking