Detingut un home per agredir amb un ganivet un empleat d'un local d'oci al Pas

Un resident de 29 anys també ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual d'una dona

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 30 anys va ser detingut diumenge al Pas de la Casa com a presumpte autor dels delictes contra la integritat i contra la seguretat col·lectiva. L'home hauria ferit amb un ganivet de cuina de 20 cm a un treballador d'un local d'oci, passades les tres de la matinada. Després va fugir, però segons ha informat la policia al seu balanç setmanal d’arrestats de la detenció, ha estat identificat gràcies ales dades que es van facilitar als agents i controla't amb posterioritat. La víctima ha precisat de 16 punts de sutura per la ferida facial, tanmateix ha patit un traumatisme al maxil·lar i a la zona lumbar.

La policia ha informat a més que un resident de 29 anys va ser detingut a Escaldes i va passar a disposició judicial el dia 3 com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual d'una dona en l'àmbit familiar.

Delicte contra el patrimoni

Un home resident de 43 anys va ser detingut dijous a Encamp, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i el tràfic jurídic. El perjudici econòmic als llogaters seria de 5.850 euros en conceptes de mensualitats i de dipòsit. El detingut havia llogat un pis del qual no és el propietari i havia creat un contracte de lloguer amb dades falses, segons ha indicat la policia.

tracking