Salut

Salut inicia la campanya de vacunació contra la grip amb 6.000 dosis

Les persones de grups d'alt risc, com els majors de 65 anys, poden beneficiar-se de la vacuna gratuïtament fins al 28 de desembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d'avuifins al28 de desembre les persones interessades ja poden vacunar-se contra la grip estacional. Per aquesta campanya s'han destinat un total de 6.000 dosis, xifra similar a la de l'any anterior.

La vacuna és gratuïta per als grups d'alt risc com persones a partir de 65 anys, les que viuen en residències sociosanitàries, i gent amb malalties cardiovasculars o respiratòries cròniques, entre d'altres. També s'inclouen les persones amb obesitat mòrbida, nens i dones embarassades. El personal sanitari o sociosanitari queaténa pacients de risc i els treballadors de serveis comunitaris com bombers, policia, protecció civil, personal de centres penitenciaris i agents de circulació, també es poden beneficiar de la gratuïtat de la vacuna.

La resta de població pot rebre la vacuna als centres de salut i d'atenció primària amb recepta mèdica i als consultoris mèdics.

Arrenca la campanya de vacunació contra la grip

tracking