POLITICA

Sílvia Bonet anuncia que deixa la política tot i que li han demanat seguir

Sílvia Bonet anuncia que deixa la política tot i que li han demanat seguirFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general independent, Sílvia Bonet, ha fet públic que deixarà la política un cop finalitzi l’actual legislatura, entre el gener i el febrer del 2019. Així ho va confirmar a aquest diari en assegurar que el seu futur polític “no passa per enlloc”. “Me’n torno a la meva feina”, va dir Bonet, que tornarà a exercir com a infermera els pròxims mesos. “Tinc una feina que m’agrada moltíssim, en la qual he treballat durant 30 anys, per la qual em vaig preparar molt i en la qual he treballat molt a gust”, va assenyalar Bonet.

Tot i la seva intenció, altres partits han intentat que es mantingués a la primera línia política o a les seves formacions per a les pròximes eleccions. “Hi ha persones que evidentment expressen el que pensen i que m’han demanat que continués”, va afirmar. “Però crec que ara és el moment de tancar el parèntesi, tornar a la feina i el temps ja dirà”, va insistir Bonet, que no va voler revelar qui o quins partits van contactar amb ella.

L’abril del 2017, Sílvia Bonet va dimitir com a consellera general d’SDP per a continuar com a consellera general independent fins a l’actualitat. Abans, a les files del PS, va ser ministra de Salut, Benestar i Treball durant uns mesos entre el 2010 i el 2011.

tracking