Mor un home de 72 anys al pic de Tristaina

La víctima, no resident, ha estat descoberta pels bombers mentre feien un rescat de muntanya requerits per dues dones atrapades en aquella zona

Mor un home en un accident de muntanya al pic de TristainaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Efectius del grup de muntanya de bombers i de la policia han rescatat el cos d'un home no resident de 72 anys que ha mort al pic de Tristaina, a la parròquia d'Ordino. La víctima ha perdut la vida en un accident de muntanya en circumstàncies que encara es desconeixen.

Els bombers han informat que a les 14.20 hores han rebut un avís per fer un rescat de muntanya de dues dones d'uns 50 anys que estaven atrapades a la zona del pic de Tristaina. Ha estat mentre els membres del grup de rescat feien el servei quan han vist que hi havia un cos d'una persona difunta i han estat els bombers els que han avisat a la policia dels fets cap a les 15.20 hores. Els equips de rescat han estat traslladats en helicòpter fins a la zona dels fets on han treballat per recuperar el cos i traslladar-lo a l'hospital on es troba ja. La víctima ha estat identificat com un home de 72 anys, no resident, i l'autòpsia haurà de determinar com i quan es va produir la mort que segons la policia "sembla recent".

Les dues dones han estat traslladades fins a una zona segura d'Arcalís, segons han indicat els bombers.

tracking