SANITAT

La CASS estrena l'accés a l'apartat privat del web amb un certificat de Govern

Els usuaris registrats i els posseïdors d'aquest document electrònic ja poden utilitzar aquesta part per a fer diversos tràmits

Govern assegura que la CASS “no reemborsa” els avortaments voluntarisARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui entra en ple funcionament un nou accés a la part privada del portal web de laCASSpels assegurats, el qual es podrà accedir amb el PIN que tenen 25.000 usuaris registrats i qui també sigui posseïdor d'un certificat electrònic expedit per Govern.

Els principals tràmits que es poden realitzar des deCASSOn-line són modificar dades personals, consultarúltims pagaments, demanar volants de desplaçaments i mèdics, consultar punts de vellesa i extractes d'ingressos isol·licitaro modificar el metge referent. En un futur, amb el certificat electrònic també es podran ampliartràmits, ja quees tracta d'una eina equivalent a la signatura manuscrita i es pot emprar per tràmits que requereixin ser firmats.

Amb aquesta nova incorporació digital laCASS s'adhereix a la voluntat d'oferir una identitat digital que permet l'accés a múltiples plataformes de l'administració i d'entitatsprivades.

tracking