Detenen un empleat d'una joieria per apropiar-se de 22.370 euros de clients

El gerent de l'establiment de la capital va denunciar que l'home, resident de 44 anys, es va quedar l'import de tres transferències bancàries i el de les vendes de dos rellotges

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha informat avui de la detenció dijous passat d'un resident de 44 anys com a presumpte autor del delicte patrimonial d'apoderament i de frau, després que el director general de la joiera on treballava a la capital el denunciés per haver-se apropiat de 16.070 euros. Aquest import correspon segons la policia a tres transferències bancàries efectuades per un client en concepte de paga i senyal per la compra de tres rellotges i també s'hauria quedat l'import de les vendes de dos rellotges per un valor aproximat de 6.300 euros.

La setmana passada la policia també va detenir dos homes, un no resident de 23 anys i un resident de 31, un a Sant Julià i un altre a Encamp, com a pressumptes autors d'un delicte de maltractament a la seves parelles en l'àmbit domèstic.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la policia va detenir entre dimecres i diumenge deu persones, entre les quals destaca la detenció d'un home no resident de 41 anys, amb una taxa d'alcolèmia de 0'86 g/l, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública per quebrantar una ordre d'expulsió administrativa per un període de cinc anys. D'una altra banda, ahir a la tarda, la policia va detenir un home resident de 48 anys per donar positiu en cannàbis i amb una taxa de 2,58 g/l, després de resultar ferit en un accident a Ordino, on sols es va veure implicat el mateix detingut.

tracking