Un home, brutalment apallissat a Tolosa per contraban de tabac

L’agressió li va provocar nombroses fractures al crani, la cara i el fèmur

Un home, brutalment apallissat a Tolosa per contraban de tabac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de va 39 anys va rebre una violenta pallissa dijous passat a un barri de Tolosa a conseqüència d’un conflicte relacionat amb el contraban de tabac provinent d’Andorra i Espanya. L’agressió es va produir a plena llum del dia, pels volts de les 14.30 hores. La víctima va ser brutalment apallissada per un individu que portava una barra de ferro amb la qual va colpejar la víctima, fet que li va provocar severes fractures al crani, la cara i el fèmur. La policia va detenir el presumpte agressor, es tracta d’un home de 32 anys de nacionalitat siriana acusat de “temptativa d’homicidi”.

Etiquetes:

La víctima va ser traslladada a un hospital Purpan i va haver de ser operat d’urgència. Segons informen diversos mitjans francesos, els neurocirurgians que el van intervenir es mostren “pessimistes” per la gravetat de les lesions que va patir. L’estat de salut de la víctima és molt greu i es tem per la seva vida.

Aquest incident es va produir barri Arnaud Bernard, el qual ha sestat escenari de diversos conflictes relacionats amb el contraban de tabac, la majoria provinent d’Andorra, els últims mesos. De fet, l’home acusat de l’agressió de dijous passat va estar involucrat en una baralla el passat 25 d’agost en la qual va rebre 30 ferides per matxet i set ferides de bala. Per aquest motiu, la policia no descarta la possibilitat que aquests dos conflictes tinguin una relació directa.

El passat 20 de juny, es va produir en aquest mateix barri de Tolosa una violenta baralla entre dues bandes, també relacionada amb el contraban de tabac, en la qual va haver agressions amb bombes lacrimògenes, matxets i inclús armes de foc.

Diversos mitjans francesos asseguren que la pujada del preu del tabac a França ha pogut desencadenar un augment dels conflictes violents relacionats amb el contraban de tabac en alguns punts del país que són especialment actius en aquest tipus de negoci. Apunten que la diferència de preus amb països veïns com Andorra, on és dues vegades menys car, continua incrementant-se, fet que podria provocar més conflictes.

tracking