Turisme

Andorra participa a la I Conferència Iberoamericana de Ministres d'Economia i Turisme

Francesc Camp ha defensat la innovació i la sostenibilitat com a desenvolupadors del sector turístic

Ministres de Turisme Iberoamericans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme ha participat en la I Conferència Iberoamericana de Ministres d'Economia i Turisme, celebrada a la ciutat de La Antigua Guatemala. Francesc Campha intervingut en les dues plenàries dedicades al turisme, la primera sota el títol "Recerca i Innovació Tecnològica, i la segona, dedicada a "L'articulació de la política pública del turisme als Objectius de Desenvolupament Sostenible", centrada en el potencial del sector turístic per a contribuir a la sostenibilitat a través de l'estratègia política.

Durant les sessions de treball s'ha incidit en qüestions relacionades amb la inversió en infraestructura i innovació com a motors fonamentals del creixement i el desenvolupament econòmic, on la mobilitat sostenible i les energies renovables són cada vegada més importants, de la mateixa manera que el creixement de noves indústries tecnològiques de la informació i les comunicacions. Camp també ha participat en la taula rodona "Innovació productiva i turisme", moderada pel director regional adjunt per les Amèriques, de l'Organització Mundial del Turisme, Alejandro Varela. En la seva exposició ha compartit l'experiència d'Andorra en l'impuls de la innovació, l'obertura econòmica i la captació d'inversió estrangera amb la creació de clústers amb potencialitat de creixement.

Camp signarà la declaració conjuntadels ministres iberoamericans que es proposarà durant la 26a Cimera Iberoamericana de Cap d'Estat i de Govern. La declaració es proposarà davant la 26a Cimera Iberoamericana de Cap d'Estat i de Governs que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

tracking