Més de 2.600 signatures per aturar les activitats d'estiu de Vallnord als llacs de Tristaina

Activitats d'estiu al circ glacial de Tristaina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les activitats d’estiu de l’estació Vallnord-Ordino Arcalís als llacs de Tristaina s’han trobat amb l’oposició d’un grup de ciutadans, que a través de la plataforma web Change.org han impulsat una campanya per “preservar l’entorn natural”.

Etiquetes:

La iniciativa, sota el títol Salvem Tristaina, ja ha recollit més de 2.600 signatures amb l’objectiu d’aturar “una acció que no podem permetre si volem preservar l’espai natural com a tal”, segons apunta el creador de la protesta, Josep M. M. En concret, Ordino-Arcalís ofereix excursions guiades d’una hora amb canoa i paddle surf pel tercer llac de Tristaina des de l’1 de juliol fins a l’11 de setembre. Accions com aquestes, argumenta l’impulsor de la demanda, “fan que sigui difícil mantenir l’equilibri ecològic, l’impacte de les persones fa que s’acumulin deixalles”.

Problemes a la flora i fauna

D’aquesta manera, la campanya posa l’accent en què les activitats als llacs “destrueixen la flora i allunyen la fauna a les quals tants esforços es dediquen i atrauen molts visitants amants de l’entorn i el silenci”. Alguns dels signants apunten que és “un indret màgic que volen destrossar i comercialitzar” i denuncien que “si volen fer canoa que vagin a la Seu”.

Més de 2.600 signatures per aturar les activitats d'estiu de Vallnord als llacs de Tristaina

tracking