Contraban

Dos detinguts per contraban de tabac al Pas de la Casa

El Cos de Policia i el Cos de Duana andorrana han incautat un valor de 11.623,20€ en 3.340 paquets de tabac

El Cos de Policia, conjuntament amb el Cos de Duana andorrana, han incautat 3.340 paquets de tabac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cos de Policia ha informat d'una incautació de 3.340 paquets de tabac, per un valor de 11.623,20€. En l’operació s’han detingut a dues persones de 19 i 30 anys, no residents al país. L'operació es va dur a terme ahir, quan els grups d’antifrau de la Policia i la Duana andorrana van poder localitzar i detenir a dues persones per un presumpte delicte contra l’ordre socioeconòmic a la vila del Pas de la Casa.

Els detinguts es dedicaven a adquirir petites quantitats de tabac en comerços de la vila encampadana, per posteriorment traslladar-les a l’habitació d’un hotel que havien llogat. Allà el van anar acumulant, fins arribar a la quantitat més amunt indicada. Tot el tabac intervingut s’havia preparat a l’interior de l’habitació en fardells, segurament per poder-los treure del país per la muntanya caminant. En l’operació s’han confiscat a part del tabac, un vehicle, així com diversa documentació rellevant per la investigació. Els dos detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

En menys d’una setmana, i en dos operacions conjuntes entre efectius de la Policia i de Duana andorrana, s’ha detingut a cinc persones per delictes contra l’ordre socioeconòmic -contraban de tabac- i l’ordre públic -associació il·lícita-, (veure comunicat de balanç de detencions del dia 27 d’agost del corrent), amb un total de 5.590 paquets de tabac, d’un valor de 18.719,64 €.

tracking