Societat

Podem augura una tardor amb diversos dies de protestes

Els sindicats i el partit es reuniran dilluns per començar a preparar les accions

Podem augura una tardor amb diversos dies de protestesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tardor es presenta calenta si els sindicats i partits com Podem acaben duent a terme el que van prometre abans de l’arribada de l’estiu. Cal recordar que el 26 de juny passat es va celebrar una acampada a la plaça de Poble per protestar contra els preus abusius dels lloguers i l’especulació en l’habitatge en la qual van participar activament un centenar de persones. Llavors va ser una protesta de 24 hores, tot i que els organitzadors, Podem Andorra, el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT) i la Unió Sindical d’Andorra (USdA), van anunciar més accions d’aquest tipus amb l’arribada del mes de setembre.

Segons va avançar en declaracions al Diari el representant de Podem Andorra, Joan Seguí, la pròxima acció que es durà a terme “encara no està confirmada”, ja que els organitzadors es reuniran dilluns per decidir la data i el tipus d’acte. “El que sí puc confirmar és que serà a peu de carrer i durant diversos dies”, va dir Seguí, que no va dubtar a avisar que la tardor pot ser calenta respecte de les accions de protesta sindicals i ciutadanes.

La darrera acció que van dur a terme els sindicats, també amb la col·laboració de Podem Andorra, va reunir unes cent persones que van passar la nit a un dels espais més concorreguts del Principat. La reivindicació principal va anar dirigida a una regulació del preu de l’habitatge al Principat, l’acampada també va servir per a recollir signatures per a les iniciatives legislatives populars (ILP) dels sindicats per demanar una llei de responsabilitat política i modificar la Llei electoral.

tracking