Dos detinguts per portar èxtasi, marihuana i cocaïna

La policia també va arrestar un home no resident de 42 anys a Ordino per un presumpte delicte de violència domèstica

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir una dona no resident de 43 anys per possessió de 3 pastilles d'èxtasi i 1,7 grams de marihuana i un home de 41 anys per portar 0,6 grams de cocaïna i 1,8 grams de marihuana. La detenció va tenir lloc a la frontera del riu Runer mentre accedien al Principat en un autocar de línia regular, segons el balanç setmanal d'intervencions.

Els agents van arrestar un home no resident de 42 anys a Ordino per un presumpte delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. L'home hauria discutit amb la seva parella per un tema de gelosia causant-li diverses lesions. A Encamp també es va produir una altra detenció. En aquest cas, un jove no resident de 28 anys va ser detingut per un presumpte delicte contra l'administració de justícia, ja que faria objecte d'una ordre d'expulsió governativa.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la policia va detenir un home resident de 59 anys amb una taxa d'alcohol de 2,29 grams per litre en sang i un jove de 22 anys amb una taxa d'1,96 g/l, després de ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació.

tracking