Cinc detinguts per violència domèstica en una setmana

La policia arresta dues parelles per pegar-se mútuament i un home per agredir l’excompanya

Cinc detinguts per violència domèstica en una setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada cinc persones per presumpta violència domèstica. Segons el balanç d’intervencions que ahir va publicar la policia, la primera detenció es va produir dijous passat, quan un home i una dona no residents de 55 i 56 anys respectivament, van ser arrestats perquè haurien causat aldarull en una de les habitacions d’un hotel de la capital. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, va poder constatar que es tractava d’una agressió mútua de parella.

Etiquetes:

Diumenge a la tarda, els agents també van detenir una altra parella a Sant Julià de Lòria, un home i una dona residents de 41 i 31 anys respectivament, tots dos per un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, i l’home, a més, per un delicte contra l’administració de justícia. Segons el comunicat, la parella s’hauria agredit mútuament i l’home hauria incomplert una ordenança penal de prohibició d’entrar en contacte amb l’altra persona detinguda. Finalment, i també diumenge a la tarda, la policia va arrestar un home resident de 31 anys que hauria empentat i esgarrapat en una mà la seva exparella.

D’altra banda, quatre conductors, tots homes, van ser detinguts la setmana passada per conduir amb una taxa d’alcohol per sobre de la permesa. Se’ls acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit. En una de les detencions, la policia també va arrestar l’acompanyant d’un conductor per haver tingut una actitud xulesca contra els agents.

Cinc detinguts per violència domèstica en una setmana

tracking