Detingut un home amb una taxa d'alcohol de 3,29 g/l

La policia va arrestar un jove que hauria accedit al domicili de la seva exparella a través d'una finestra, qui presentava signes de violència als braços

Licitades quatre places de sotsoficial de nivell B4 per a la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte un home resident de 41 anys per donar positiu amb una taxa d'alcohol de 3,29 grams per litre en sang i causar danys a la barrera d'un aparcament Comunal, segons el balanç setmanal d'intervencions. Els agents van arrestar a Encamp un jove de 28 anys per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, violació de domicili, injúries, amenaces i resistència greu a la policia. El detingut hauria accedit al domicili de la seva exparella a través d'una finestra i la dona presentava diversos blaus als braços. Els agents també va detenir una altra persona pel mateix delicte. El jove resident de 23 anys hauria agredit a la seva parella en un domicili particular d'Escaldes-Engordany.

Finalment, la policia va arrestar dos joves de 24 i 25 anys que haurien realitzat unes pintades a la portada del garatge d'un immoble d'Andorra la Vella i dues pintades a l'interior d'un garatge i d'un aparcament de la capital i de Santa Coloma. El segon d'ells també va ser detingut per conduir sota l'efecte de l'alcohol amb una taxa d'alcoholèmia de 2,26 g/l.

tracking