SOCIETAT

S'instal·len una dotzena de raticides contra la plaga de rosegadors a Prada Motxilla

S'instal·len una dotzena de raticides contra la plaga de rosegadors a Prada MotxillaJoan López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Satisfacció per al veí del carrer Prada Motxilla que es va queixar per la presència de rosegadors a la via pública. El comú va intervenir-hi ahir mateix dipositant una dotzena de pastilles per atacar el possible focus que afecta aquest vial de la capital. Concretament es poden observar a través de les reixes que hi ha al mateix carrer.

“Pel que es veu, l’empresa tenia un remordiment perquè de posar dues o tres pastilles a la primera intervenció ahir en va posar deu o dotze”, va explicar Ricard de Haro. En aquest sentit, es va mostrar satisfet de l’actuació de la corporació, ja que va assegurar que “el comú va respondre de seguida”. De Haro va remarcar que es tracta d’una problemàtica important, ja que les restes d’excrements es troben al carrer just al costat del Lycée. “Potser s’ha de fer més incidència abans que arribi la canalla”, va manifestar De Haro, que ara restarà en espera per veure els resultats de la intervenció.

Les primeres queixes van arribar fa prop d’un mes i mig i l’empresa externa del comú que presta el servei contra les plagues va fer una primera intervenció. Davant la persistència dels excrements, De Haro es va dirigir al Govern, que va respondre afirmant que es tractava d’una competència comunal.

tracking