urbanisme

El comú de Sant Julià licita les obres del passeig del riu Valira

Està previst que vagi des del nucli urbà fins a la frontera del riu Runer

El comú de Sant Julià licita les obres del passeig del riu ValiraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria va licitar ahir les obres per a l’execució d’un passeig al marge del riu Valira. Està previst que vagi des del nucli urbà de Sant Julià de Lòria fins a la frontera del riu Runer. Segons la publicació del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), es tracta d’un concurs nacional i les empreses que hi vulguin optar hauran de presentar la documentació pertinent fins al 30 d’agost a l’edifici administratiu del comú.

El ràfting, aturat

El projecte del passeig de Sant Julià tira endavant amb un futur incert sobre el projecte del ràfting, que finalment va quedar aturat a causa del cabal abundant. A principi de maig el conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig, va afirmar que no es podia seguir amb les obres de condicionament del riu Valira per fer-hi aquest projecte a causa de la gran quantitat d’aigua que portava i que posaria en perill la seguretat dels treballadors.

De fet, segons va avançar el Diari, el comú de Sant Julià està preparant un projecte per a la creació d’un parc lúdic familiar que estaria situat a l’espai a tocar del riu Valira. Aquesta iniciativa substituiria la idea del ràfting. L’objectiu és concebre una zona amb atraccions i zones d’estada per a les famílies i al mateix temps oferir alguna activitat aquàtica.

tracking