política

Martí truca sense èxit a Viladomat

Reitera que s’ha de preservar el domini perquè és beneficiós per a Saetde, Ensisa i el país

Martí truca sense èxit a ViladomatAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, espera reunir-se amb Joan Viladomat el mes d’agost per abordar l’adeu de Grandvalira i trobar una solució que suposi una alternativa al trencament del domini. En aquest sentit, ja ha intentat parlar amb el soci majoritari de Saetde sense èxit. “Li he telefonat vàries vegades però no l’he pogut localitzar”, va manifestar Martí. Amb tot, el cap de Govern continuarà “insistint” per reunir-s’hi.

Tot i l’escenari actual, Martí encara creu en la continuïtat del domini. “Tinc el convenciment, potser m’equivoco, que no es trencarà una cosa que només pot ser beneficiosa per a Saetde, per a Ensisa i per a Andorra”, i va afegir que “com a mínim el domini esquiable s’ha de preservar en la seva totalitat”. En aquesta línia, va reiterar la voluntat que sigui així, tot i admetre que el Govern no en té “l’última paraula”. No obstant això, Martí vol intercedir en aquesta situació: “A l’agost mirarem de fer les trobades que siguin necessàries.” El cap de l’executiu també va recordar que “molts turistes venen de lluny per aquest domini, que és l’enveja”. Així mateix, va subratllar que el domini esquiable de Grandvalira no es pot comparar amb cap altra estació dels Pirineus.

Martí va fer aquestes declaracions després d’inaugurar el tram de camí del pla sectorial d’infraestructures verdes que va de la Cortinada a Ansalonga, en què també es va referir al que considera una “consolidació” del Cirque du Soleil després de tancar una nova estada al Principat diumenge passat. El cap de Govern es va remuntar a l’arribada d’aquest espectacle i a la “polèmica” que es va aixecar. “Ara ningú ho critica i per tant està consolidat”, va dir.

Preguntat per la convocatòria de les eleccions generals, Martí va comentar que anunciarà la data en el debat d’orientació política del 15 i 16 de setembre. Ara per ara es desconeix el candidat de Demòcrates per Andorra.

tracking