reportatge

Sense putes i a presó

Corts sentencia a tres anys de presó cadascun dels dos homes per agredir i robar-ne un altre a Escaldes-Engordany, després de no poder pagar un taxi per anar a un prostíbul a la Seu.

Sense putes i a presó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts va condemnar ahir a tres anys de presó, dos ferms i un de condicional, cadascun dels dos implicats en el robatori a un home a Escaldes-Engordany durant la matinada del 6 de juny del 2015. A més, com a responsables penals i autors del delicte major de robatori que va comportar violència, la justícia va dictaminar que els dos condemnats hauran d’indemnitzar a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) amb 1.468 euros pels costos que va suposar el tractament de les lesions de la víctima. Tot i això, per la seva banda, la víctima va renunciar durant el procés, que va tenir lloc el passat 7 de maig, a qualsevol tipus d’indemnització.

En aquest sentit, en el judici no va quedar clar el motiu pel qual els dos condemnats van empènyer i tirar a terra la víctima i li van robar uns 250 euros que portava a la cartera. No obstant això, una de les versions és que haurien actuat d’aquesta manera després d’intentar anar en taxi a un prostíbul de la Seu d’Urgell. En veure que no podien pagar el transport, el conductor s’hauria negat a portar-los. En baixar del cotxe, llavors a Escaldes-Engordany, van veure la víctima i li haurien robat els diners. Durant el judici, la fiscalia va apuntar que primer tenien la intenció d’anar al prostíbul i va posar en relleu que no considera creïble la versió de la víctima.

Segons el relat dels condemnats, després dels fets no van anar al prostíbul. La víctima va admetre que aquella nit va sortir i que volia comprar un gram de cocaïna. El ministeri públic va indicar que els dos condemnats podrien tenir relació amb un altre home que volia vendre la droga a la víctima. Les defenses dels condemnats consideren que hi ha un relat sense proves dels fets. De fet, ahir mateix, després de la sentència de Corts, van anunciar que recorreran la pena.

tracking