política

La Joventut del PS destaca la preocupació pels “temes socials”

Celebren que avancen “a un bon ritme” i que creixen en nombre d’integrants

La Joventut del PS destaca la preocupació pels “temes socials”PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Satisfacció i valoració positiva de la feina feta. En un comunicat, la divisió juvenil del Partit Socialdemòcrata (PS), la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), va celebrar ahir la tasca desenvolupada des de la creació de l’entitat, el gener del 2017. El seu coordinador, Pere Baró, va posar l’accent en el fet que “s’avança a bon ritme”. “Entenem que podem estar satisfets”, va destacar.

En aquest sentit, Baró va posar en relleu que en aquest any i mig, la JSA “cada cop” té més integrants i al mateix temps va congratular-se per la bona acollida dels dos debats organitzats per l’entitat.

“Preocupació” social

El primer, sota el títol L’Andorra que volen els joves, i el segon, centrat en les polítiques d’igualtat i el seu estat al Principat. Precisament, “i vist el balanç positiu d’aquestes taules rodones”, la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra va aprovar ahir en la seva tercera assemblea ordinària la creació d’un grup de treball per a preparar una nova taula rodona que se celebrarà a la tardor. Segons van apuntar des de l’entitat socialdemòcrata, en aquest cas “la idea serà centrar el debat a l’entorn de temes socials que s’han d’acabar de definir”. “Una de les possibilitats és parlar de l’actual sistema electoral i de l’accés a la nacionalitat, tenint en compte que ens preocupen molt”, van assenyalar.

Així mateix, la JSA va decidir en la reunió la celebració d’un nou debat específicament dirigit al col·lectiu “per copsar les seves inquietuds i preocupacions, en aquest cas centrat de forma important en temes socials”.

tracking