educació

El Campus de llengua catalana acull joves de tot el món

El Campus de llengua catalana acull joves de tot el món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campus universitari de llengua catalana va iniciar ahir la seva dissetena edició a Girona amb l’objectiu de promoure i divulgar aspectes de l’àmbit social, cultural i econòmic del territori català i andorrà. En aquest sentit, el Campus, dividit en dos grans blocs de continguts, es desenvoluparà a la ciutat catalana fins aquest dissabte, i diumenge arribarà al Principat, concretament a la parròquia de la Massana.

Així, en la primera part del campus a Girona, es tractarà l’exili republicà i a Andorra la petjada que la Segona Guerra Mundial va deixar al Principat. Segons van informar des de Govern, coincidint l’edició d’enguany del Campus en l’Any Fabra, es resseguirà l’exili del lingüista per la Catalu-nya Nord i el llegat de la seva obra a Andorra.

Enguany hi participen 31 estudiants que provenen de diferents països, entgre els quals el Regne Unit, Suïssa, Cuba, Polònia, Itàlia, Portugal, Xina, Rússia, els Estats Units d’Amèrica, Sèrbia, Alema-nya, Brasil, Canadà, Romania, Mèxic i la República Txeca.

Durant els 15 dies d’activitats, els alumnes reben 30 hores de classe de català i assisteixen a conferències i a activitats culturals significatives.

tracking