Detingut un home per agredir un taxista i l'empleat d'una estació de servei

La policia ha arrestat més d'una vintena de persones per delictes contra la seguretat del trànsit durant la darrera setmana

Detingut un home per agredir un taxista i l'empleat d'una estació de serveiarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home resident de 33 anys per un presumpte delicte contra la integritat física i moral, el patrimoni, la llibertat, l'honor, la funció pública i la salut pública, segons el balanç setmanal d'intervencions. El detingut hauria agredit un taxista i l'empleat d'una estació de servei, a més d'haver causat danys a l'interior del vehicle. Quan els agents van efectuar-liun escorcoll, van trobar una minsa quantitat de cocaïna a la seva cartera.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la policia va arrestar un total de 22 persones durant la darrera setmana. Entre elles, un jove resident de 22 anys amb una taxa de 2,01 grams per litre de sang i un home de 31 anys per donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa d'1,70 g/l.

Finalment, els agents van detenir una parella després d`'haver-se agredit mútuament en un domicili particular de la capital i a una dona i un home no residents de 76 i 55 anys respectivament, en el marc d'una operació judicialitzada anomenada "Webbetruger" per un presumpte delicte de blanqueig.

tracking