política

El PS insta Martí a convocar eleccions al més aviat possible

El president del partit, Pere López, acusa el Govern de ser un “fre” al creixement del país

El PS insta Martí a convocar eleccions al més aviat possiblePS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ps creu que el Govern de DA ha arribat al final del seu recorregut. Arran de la situació política dels últims dies, marcada per la decisió d’abandonar el projecte de The Cloud, el president del partit i cap de llista a les eleccions generals, Pere López, va demanar ahir al líder de l’executiu, Toni Martí, que “la legislatura sigui el més curta possible” i que prengui “el mínim de decisions possibles”.

En un berenar amb els periodistes, López va afirmar que la notícia que va saltar dimecres sobre frenar un dels projectes emblemàtics de DA “és una nova decepció i un nou exercici de malbaratament de diners públics”. Amb tot, el líder socialdemòcrata va afirmar que es tracta d’un error més de la formació taronja quant a infraestructures i propostes que s’han quedat a mig camí, i va assegurar que estan preocupats “per veure un Govern que cada dia està cometent errors”. Al mateix temps, va denunciar el llegat en cas que DA deixi el Govern, “que cada dia està obrint melons i situacions que s’hauran de gestionar en futures legislatures”. “Tot allò que toca, més aviat ho malmet”, va etzibar López, que va admetre que “no podem demanar al cap de Govern que convoqui eleccions perquè això només li pertany a ell”. Ara bé, va insistir que “com més curta sigui la legislatura, millor”.

El president del PS també va acusar DA de “destrossar” la proposició de llei de l’emprenedoria, que es debatrà dijous que ve al Consell General i a la qual els socialdemòcrates no donaran suport. Al mateix temps, va acusar l’executiu de ser “un veritable fre” al creixement i a la diversificació econòmica, i va afirmar que algunes propostes no s’han materialitzat per les disputes internes del Govern.

tracking