Equipaments

Andorra Telecom suspèn la construcció de The Cloud

La companyia ajorna el projecte perquè les ofertes per fer l'edifici superen els 28 milions pressupostats per l'obra

Andorra Telecom suspèn la construcció de The CloudAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Cloud no es construeix. El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha anunciat aquest matí que se suspèn el projecte perquè les ofertes presentades per les quatre constructores que opten al concurs es disparen respecte els 28,7 milions d'euros que havia pressupostat la companyia per aixecar l'edifici i adequar la plaça del davant. L'oferta més barata que s'ha presentat s'enfila a 40,6 milions i la més cara ascendeix a 60'7 milions i les altres dues eren de 44,6 milions i 46,9.

Nadal ha comentat que la desviació mínima de tota l'obra respecte els càlculs totals és de 15 milions, per tant, el cost ascendiria a uns 55 milions davant dels més de quaranta que previa Andorra Telecom. Fins ara tots els treballs fets han suposat una despesa de 3 milions, invertits a enderrocar la caserna de bombers i l'antiga seu de l'STA més els diferents estudis encarregats.

Respecte el futur de la parcel·la, el director general de l'operadora ha explicat que de moment el consell d'administració ha adoptat la decisió de suspendre l'edifici i ara es demanarà a l'empresa delegada i a l'arquitecte que han fet els càlculs com es justifica aquesta desviació del cost de l'obra. Jordi Nadal ha assegurat que la setmana vinent es farà públic que es farà en l'espai que havia d'ocupar The Cloud.

tracking