Afers socials

La xarxa d'empreses inclusives dóna feina a 18 treballadors

El Grup Bomosa, Via Moda i Hotels Andorrans i Soldeu Hotels s'han adherit al programa d'inserció laboral de persones amb discapacitat

xarxa empreses inclusives espotSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses Bomosa (Àspid, SLU), Via Moda, SL i Hotels Andorrans SAU (Hotansa) i Soldeu Hotels SAU són les 3 darreres entitats que s'han adherit a la Xarxa d'empreses inclusives del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior, en el marc de l'Estratègia per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat. Ja són 16 les entitats que participen d'aquesta iniciativa i 18 els treballadors contractats sota aquesta modalitat. El ministre Xavier Espot s'ha mostrat satisfet i agraït amb el teixit productiu d'Andorra per la seva solidaritat i per la resposta a aquest projecte.

Els representants de les tres societats, Bonaventura Mora, en nom i representació del grup Bomosa,, Joan Prat, en nom de Via Moda, i David Caballero, representant d'Hotels Andorrans SAU (Hotansa) i Soldeu Hotels, han destacat el valor afegit que contractar persones amb discapacitat suposa per a les empreses i el benefici que reporta als treballadors implicats i al conjunt de la societat. Per la seva part, Espot ha recordat que les empreses que s'adhereixen a la xarxa no només es comprometen a contractar persones amb discapacitat, sinó que garanteixen que ho fan en un entorn obert, inclusiu i amb igualtat de condicions. Les tres entitatsque avui han signat els convenis d'adhesió han rebut el distintiu que les acredita com a empreses de la xarxa.

tracking