Un home s'adorm al volant en un viatge d'Andorra a Galícia sense aturar-se a descansar

Un home s'adorm al volant en un viatge d'Andorra a Galícia sense aturar-se a descansarFARO DE VIGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor es va accidentar diumenge passat a la matinada a Galícia després d’intentar un trajecte ininterromput des del Principat. L’home, de 68 anys i de nacionalitat espanyola, es va quedar adormit al volant a les 5.20 hores, quan es dirigia cap a Pontevedra. El vehicle va sortir pel marge esquerre de la carretera i va topar amb la barrera de seguretat. L’afectat no va patir cap tipus de lesió i la circulació, que en aquella hora era escassa, no es va veure afectada. Arran de l’accident hi va haver la intervenció de l’equip d’atestats del trànsit.

Etiquetes:

Per altra banda, una dona resident de 76 anys va ingressar ahir al migdia a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després de patir un accident mentre conduïa un Fiat Panda amb matrícula andorrana. El sinistre es va produir al quilòmetre 3,9 de la CG-2, just abans d’arribar al túnel d’entrada a Encamp, quan el vehicle va col·lidir amb una furgoneta i un turisme que estaven aparcats.

Fins al lloc dels fets els bombers hi van destinar una ambulància i un camió de neteja. Posteriorment, el cotxe accidentat va ser retirat pels serveis de circulació. Segons van explicar fonts del centre hospitalari, la conductora va patir una fractura de pelvis i es podria quedar uns quants dies ingressada.

tracking