Gastronomia

El Culinary Institute of Barcelona es presenta al país

El Culinary Institute of Barcelona es presenta al país

El Culinary Institute of Barcelona es presenta al paísANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de professionals de la cuina, la restauració i l’hostaleria del Principat van assistir ahir a la tarda a la primera presentació a Andorra del Culinary Institute of Barcelona (CIB), un projecte pedagògic que es defineix com el centre “dels professionals que lideraran les cuines i els restaurants del segle XXI”.

L’acte el van encapçalar els tres membres que han fundat el projecte: l’expert en màrqueting Fer­ran Fisas, el consultor expert en hoteleria i restauració Josep Gala i el cuiner i gastrònom Pep Nogué.

En marxa el 3 de setembre

Els fundadors van explicar als professionals andorrans que el CIB, que obrirà les portes el 3 de setembre a la Ciutat Comtal, neix amb la vocació de trencar paradigmes, amb una metodologia innovadora que ensenya als alumnes a fabricar el seu futur en la gastronomia.

tracking