Reportatge

Clàssics al carrer

Una quinzena de cotxes antics van participar ahir a la trobada organitzada per l’Associació Andorrana de Vehicles Antics.

Clàssics al carrerJ. L. S.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Exhibir els vehicles antics que té el país i donar-los a conèixer. Aquest és l’objectiu de trobades com la d’ahir “perquè la gent pugui gaudir-ne”, va destacar el president del l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA), Lluís Dejuan. Poc abans de dos quarts d’onze del matí els cotxes anaven estacionant al carrer Major de la Massana. Se’n van reunir una quinzena de diferents models: un escarabat, un Volkswagen 181 o un 800 quatre portes, entre d’altres. Des d’aquest carrer havien d’iniciar una primera sortida per acompanyar els joves de la comissió de festes en el tradicional repartiment de roses. La iniciativa en anys anteriors s’havia fet en altres parròquies com ara Sant Julià, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp. Aquest era el segon any que es feia a la Massana coincidint amb l’última jornada de les festes del Roser.

Famílies encuriosides, sobretot els infants, s’apropaven per inspeccionar els cotxes. També hi havia l’opció de fer-hi un volt. “Seguim les recomanacions de la federació internacional”, va explicar Dejuan, que va afegir: “Amb actes com el d’avui ens posem a disposició de la gent.” I és que l’AAVA organitza moltes activitats per acostar un patrimoni que moltes vegades queda amagat. En aquest sentit, des de l’associació ja treballen en l’organització del Ral·li de Cotxes Antics que tindrà lloc l’any vinent al país. Hi podran participar un centenar de vehicles que podran conèixer els racons i la cultura del Principat.

tracking