societat

Stop Violències destaca el suport rebut al Roser de la Massana

Stop Violències destaca el suport rebut al Roser de la MassanaCOMISSIÓ DE FESTES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l’associació Stop Violències, Vanessa M. Cortés, va destacar el suport rebut per part de molta gent a la parada de l’entitat a les festes del Roser de la Massana en solidaritat després de l’agressió masclista d’ara fa una setmana a Ordino. En aquesta ocasió l’estand s’ha situat prop de les forces d’ordre per dissuadir d’actes violents. “Estem contentes pel suport rebut”, va manifestar Cortés. Unes mostres de suport que també han portat moltes més dones a explicar “situacions d’agressions sexuals al país” d’altres anys, va constatar.

Amb tot, Cortés també va sostenir que “alguns homes no hi estaven gaire còmodes [amb la parada] i d’altres s’apropaven a preguntar-nos”. “Algun noi ens va venir a increpar”, va confirmar Cortés. Malgrat tot, la presidenta de l’associació va remarcar una bona coordinació amb la comissió de festes de la Massana.

Últim dia de festes

Les festes del Roser de la Massana s’acaben avui amb actes com ara el repartiment de roses, els clàssics al carrer, l’Homenatge al ciutadà o la batalla de galls, que posaran el punt final a un cap de setmana d’intensa activitat a la parròquia. Des de l’organització van valorar positivament el desenvolupament de les festes durant els dos primer dies. En aquest sentit, van destacar que, tot i les previsions de pluja, fins ara s’han pogut fer totes les activitats. Tanmateix, admeten que en cas d’aigua la majoria s’hauran d’anul·lar, com ara els concerts, perquè no disposen de carpes per aixoplugar-se.

Pel que fa als actes de nit, van remarcar que no hi ha hagut cap incident remarcable més enllà d’algun desperfecte lleu com ara el trencament d’algun test. La comissió va remarcar el paper de la policia, ja que enguany s’ha incrementat la seguretat durant les festes del Roser.

tracking