Promoció turística

La direcció de 'Diva', satisfeta amb l'estrena

Asseguren que l’energia del públic va ser “fantàstica” i que els artistes desitjaven retornar

DivaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció artística de l’espectacle Diva, del Cirque du Soleil, encapçalada per Lydia Bouchard i Sonya St-Martin, es va mostrar satisfeta per l’estrena de dissabte. En una roda de premsa celebrada ahir per fer-ne balanç, les dues caps creatives van expressar que la representació “va anar molt bé”. Ambdues van apuntar que “l’energia del públic va ser fantàstica” i que els artistes estaven “ansiosos” per retrobar-s’hi després de 15 dies maratonians de preparació in situ.

Preguntades pel fet que els artistes no tinguin qui els substitueixi en cas d’accident o indisposició, Bouchard i St-Martin van apuntar que “com a qualsevol altre espectacle en directe, ens reorganitzem, ens donem suport els uns als altres i fem que el públic no noti la diferència”. Des de la direcció, asseguren que tots els artistes estan acostumats a aquest ritme i “saben com actuar amb el seu cos per no posar-se en risc”.

Nou format

El nou espectacle del circ és un tribut a les grans dives de la història de la música, per aquest motiu les dues cantants que intervenen en el xou, Marie-Christine Depestre i Carol Higgins, tenen un pes important. De fet, segons van explicar, Depestre no va haver de fer cap càsting, “té un color de veu molt especial i sabíem que no volíem una veu pop i que ella era la persona ideal”. Mentre que Higgins va ser “una grata sorpresa” d’un llarg procés de selecció. “És un xou basat en les dives i hi ha una herència que cal ser respectada. Penso que era molt important que fos sobre la música”, va expressar Bouchard. En aquest sentit, la direcció artística va explicar que la presència de les acrobàcies a nivell de circ “hi és present”, i van afegir que l’objectiu és “que es complementi amb el ball i el cant, integrant-ho tot”.

La directora adjunta de negoci i operacions del Cirque du Soleil, Céline Payelle, va explicar que el contracte per a l’any que ve “ja està signat”, i tan bon punt finalitzi Diva un nou equip creatiu començarà a preparar-ne un altre. Pel que fa a la continuïtat futura del circ a Andorra, van assegurar que si d’ells depèn, “toquem fusta per poder continuar cada estiu”, va concloure Payelle.

La direcció de 'Diva', satisfeta amb l'estrena

tracking