Detinguda una jove per intentar introduir haixix a la presó

La policia va arrestar un home per amenaçar diverses persones amb una arma blanca

Detinguda una jove per intentar introduir haixix a la presóARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres una jove resident de 19 anys, com a presumpta autora d'un delicte de cessió d'estupefaents, segons el balanç setmanal d'intervencions. La noia, que anava a visitar un intern, va lliurar voluntàriament 3,7 grams d'haixix.

Els agents també van arrestar un jove resident de 21 anys a Encamp per un presumpte delicte contra la integritat física, la llibertat, la seguretat col·lectiva i la funció pública. L'individu, que va marxar corrents quan va arribar la policia, portava una arma blanca que, segons diversos testimonis, hauria intentat utilitzar per intimidar. El detingut també hauria proferit amenaces de mort a les persones que es trobaven al carrer en aquell moment. Finalment, els agents van trobar en la seva possessió 0,8 grams de marihuana.

Pel que fa als delictes contra la seguretat pública, la policia va detenir un home resident de 24 anys, que va tenir un accident de matinada amb una taxa de 2,32 grams per litre. L'arrestat també va donar positiu al cànnabis.

tracking