Seguretat Social

Les eleccions de la CASS tanquen amb una participació de 3.527 persones

El vot per dipòsit ha tingut 1.910, el triple de participació que les xifres enregistrades durant la jornada de fa quatre anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 3.527 persones han votat a les eleccions pel Consell d'Administració de laCASS, segons dades recollides per l'administració fins a les 21 hores, es tancava la jornada electoral. Aquesta xifra, que representa un 5,33% de l'electorat, ha superat els nombres establerts durant la jornada de fa quatre anys. De fet, la participació del vot per dipòsit ha estat el triple que l'anterior, amb un total de 1.910 votants. El col·legi amb més participació està sent el dels pensionistes (8,22%), seguit pels empresaris i compte propi 5,8%) i els assalariats (4,13%).Els resultats de l'escrutini es publicaran a partir de les 23.30 hores.

Segons DavidCaubet, director de comunicació, relació amb l'assegurat i mètodes, aquest augment es deu a dos factors: L'increment del nombre de candidats que s'han presentat i la instensa campanya de comunicació que es va iniciar a principis d'any. Així mateix, Caubet ha declarat que des de laCASSfan una "valoració molt positiva" de les xifres de participació i queesperenmés afluència de gent a partir de les cinc de la tarda.

Més de 2.400 persones voten a les eleccions de la CASS

tracking