Detenen un home per agredir la seva parella davant dels fills menors d'edat

L’arrestat va oposar una forta resistència quan els agents es van personar per controlar-lo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de 39 anys va ser detingut la setmana passada a Encamp per un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, després d’haver agredit la seva parella davant de dos fills menors d’edat. Els fets van succeir dijous passat quan la policia va rebre un avís per una disputa de parella on la dona hauria rebut una bufetada per part del detingut. A més, aquest hauria oposat una forta resistència al control dels agents. També a Encamp es va detenir un home i una dona, de 28 i 26 anys respectivament, per agredir-se l’un a l’altre en plena via pública en presència del fill menor de la dona. La policia va informar que se’ls acusa d’haver comès un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, ja que quan els agents van arribar, els dos interessats van manifestar haver-se barallat per temes de gelosia dins de la parella. Els fets van passar dimarts passat sobre les 19.30 h de la tarda.

Etiquetes:

La setmana passada hi va haver tres detinguts més per haver comès delictes contra diferents estaments de l’administració. El primer va ser a Escaldes-Engordany quan els agents van arrestar un home de 32 anys que havia iniciat els tràmits al servei d’immigració per obtenir la residència, però va presentar un document fals sobre la seva activitat laboral al país d’origen. Un no resident de 37 anys va ser arrestat a Sant Julià per desobeir una ordre d’expulsió governativa, i finalment, un resident de 35 a la Massana per haver crebantat una ordenança penal de privació del permís de conduir.

El balanç de detencions també mostra l’arrest de dues persones acusades de delictes contra la salut pública en haver estat controlades quan intentaven accedir al Principat amb possessió de drogues. El primer, un no resident de 37 anys, portava un gram de cocaïna, mentre que el segon, resident de 23, en portava 2,4 grams. Finalment tres residents van ser detinguts per delictes contra la seguretat del trànsit, ja que van superar el límit d’alcohol permès.

tracking