L'agressor d'Iván Ramírez acceptaria dos anys de presó

L’advocat defensor admet el delicte de lesions per imprudència greu

L'agressor d'Iván Ramírez acceptaria dos anys de presóC. GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El judici a l’audiència de Saragossa per l’agressió a l’atleta andorrà Iván Ramírez va quedar ahir vist per a sentència amb la defensa del principal acusat, Ivan Krasimirov, admetent la culpabilitat del client en un delicte de lesions en concurs amb un delicte de lesions per imprudència greu. El lletrat, segons la informació recollida per diversos mitjans de comunicació aragonesos, va sol·licitar als magistrats l’aplicació dels atenuants de confessió, arravatament, reparació del mal i dilacions indegudes, i és per això que va demanar un pena de presó de dos anys per al client. L’argument de l’advocat va girar en el fet que l’acusat “només” va donar dos o tres cops de puny a l’at­leta, que desconeixia la gravetat de les lesions i que “no volia fer un mal greu”, com demostra el fet que “va voler assistir Ramírez”.

Krasimirov va aprofitar el dret a tenir el darrer torn de paraula per lamentar el que va passar el 7 d’octubre del 2016 a Ejea de los Caballeros (Saragossa): “En cap moment he volgut que això acabés així. Faré tot el possible per reparar el dany causat i espero que [la víctima] millori de la manera més òptima possible.”

La fiscalia va confirmar la petició de dotze anys de presó per al principal acusat com a autor d’un delicte de lesions greus amb l’agreujant de traïdoria o abús de superioritat. Una demanda a la qual es va afegir l’acusació particular. Per a l’altre processat, cosí de Krasimirov, va sol·licitar una multa per un delicte d’omissió de socors per no assistir la víctima.

La darrera jornada de la vista es va centrar en el testimoni de les forenses sobre les seqüeles neurològiques que pateix la víctima.

tracking