Detingut un home reincident acusat de robar un ordinador, tabac i un dron

Hauria sostret productes de centres comercials fins a quatre vegades en diferents dies

Detingut un home reincident acusat de robar un ordinador, tabac i un dronARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 54 anys va ser detingut dijous passat com a presumpte autor d’un robatori en un establiment comercial de la capital. El presumpte lladre, a qui s’acusa d’un delicte contra el patrimoni, hauria estat enxampat després de robar 14 cartrons de tabac, un ordinador portàtil i un dron del mateix establiment. Aquest, però, no va ser l’únic cas en què s’hauria vist implicat l’acusat.

El 2 de juny passat, l’home també hauria estat identificat com a possible autor d’una altra sostracció al mateix establiment. Aquesta vegada, s’hauria endut 52 cartrons de tabac. Però els furts no es van quedar aquí. El mateix dia, la policia el va controlar després de robar15 cartrons de tabac i dues pistoles de joguina d’un establiment de Sant Julià de Lòria. La policia li va obrir un procediment per una contravenció penal. En aquest centre també hi hauria delinquit per partida doble, ja que els responsables de seguretat van presentar una altra denúncia en contra seva. En concret, el 14 de maig passat l’home hauria sostret dos trepants, dos aparells làser de mesura i un carro de la compra. El valor de la mercaderia sostreta als quatre establiments ascendeix a 3.830 euros, segons va informar la policia.

D’altra banda, diumenge passat un home resident de 54 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual, contra la llibertat i contra l’honor. Del cas, però, no n’han transcendit més detalls.

A més, un home resident de 39 anys va ser detingut la matinada de divendres a dissabte per agredir presumptament un altre home al cap. La víctima va necessitar deu punts de sutura i la policia treballa amb la hipòtesi que el mòbil de l’agressió podria ser una venjança laboral.

tracking