política

SDP diu que el grup crític amb DA constata el “fracàs” de Martí

Víctor Naudi creu que les propostes de Virtus Unita són “molt genèriques”

SDP diu que el grup crític amb DA constata el “fracàs” de MartíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SDP considera que el naixement de Virtus Unita, que es mostra crític amb les polítiques de DA, és un senyal de debilitat de l’actual Govern. Segons el conseller general de la formació progressista, Víctor Naudi, això “evidencia que la política de Toni Martí en aquests vuit anys ha estat un fracàs”. El conseller general de la formació manifesta que la creació del grup d’opinió “posa en evidència” els mateixos membres d’aquest grup, ja que “bona part d’aquestes persones havien donat en el seu dia suport a Toni Martí”. “Per ells també és un mea culpa”, etziba.

Naudi, però, no vol entrar ara per ara a fer una valoració detallada dels punts del nou grup d’opinió, que compta amb càrrecs com el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, o l’ex-síndic general Jordi Farràs. Ara bé, recalca que les propostes presentades aquesta setmana són “molt genèriques i ambigües”. A més, diu que la seva irrupció i presentació en públic “és una constatació que les polítiques del Govern hauran servit de ben poca cosa”.

Naudi discrepa del parer de la nova agrupació, que es queixa que la transformació va massa ràpid. “No comparteixo aquest parer”, remarca el conseller general, que afirma que les reformes que ha impulsat el Govern no han tingut resultats a curt termini. “Moltes reformes proclamades per Martí no s’han acabat duent a terme o han tingut un efecte contrari”, afirma el representant del grup mixt, que recorda que “algunes accions han vingut manades per l’exterior”, com ara les que fan referència al sector financer. La resta de partits no s’han pronunciat sobre la creació de Virtus Unita i els consellers d’Unió Laurediana i els independents de la Massana es reuniran dimarts vinent per valorar el nou grup.

tracking