política

DA impulsa la primera jornada Martí Salvans sobre reflexió política

Se celebrarà el 16 de juny i estarà dedicada
a la comunicació institucional i el periodisme

DA impulsa la primera jornada Martí Salvans sobre reflexió políticaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Democràtes per Andorra (DA) va presentar ahir la primera jornada Martí Salvans, un espai de trobada per a la reflexió i la discussió que homenatjarà el conseller general desaparegut el 2015. L’acte se celebrarà el 16 de juny vinent a l’Art Hotel de la capital i estarà obert als militants i simpatitzants de la formació. La secretària d’organització de DA, Roser Suñé, va explicar que la jornada d’enguany estarà centrada en la comunicació i el periodisme a l’entorn de la política. “A Democràtes ens interessa la manera com arriben els missatges polítics a la població, i per això, ara que estem envoltats d’impulsos comunicatius constants, creiem necessari trobar un espai per debatre tranquil·lament amb diferents punts de vista”, va afegir.

D’aquesta manera, la jornada es distribuirà en diferents conferències i taules de treball que comptaran amb la presència d’especialistes en comunicació del país i també amb experts externs, com ara el consultor català en estratègia digital Genís Roca.

Així mateix, segons va destacar Suñé, hi haurà un fòrum de discussió perquè tothom hi pugui dir la seva. El secretari de comunicació de DA i conseller general, Marc Ballestà, va subratllar la importància de recordar la figura de Salvans. “Era una persona que estimava Andorra i la nostra història, buscava l’excel·lència en tot allò que feia i mai no volia ser el protagonista”, va afirmar. És per això, va posar en relleu, “que les jornades tenen el seu nom, el d’un home al qual li agradava la reflexió i l’anàlisi”.

tracking