Política

Vidal defensa l'honorabilitat com a treballador del bufet Badia

El secretari general de DA, disposat a mostrar les seves nòmines i els comptes a l’oposició

Vidal defensa l'honorabilitat com a treballador del bufet BadiaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de Demòcrates per Andorra (DA), Esteve Vidal, va defensar ahir la seva “honorabilitat” com a treballador del bufet Badia després que en l’últim Consell General l’oposició critiqués l’adjudicació directa d’assessoraments jurídics per part de l’AREB (Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries) a aquest despatx. Per tot plegat, Vidal es va oferir a ensenyar-los les seves nòmines i els seus comptes bancaris.

“Moltes de les coses que es van afirmar en aquell consell i que feien referència a la meva persona són rotundament falses”, va dir Vidal en referència a les crítiques de partits de l’oposició. “Si algun conseller dels que fan afirmacions a l’aire té dubtes de qualsevol cosa, jo poso a la seva disposició les meves nòmines així com qualsevol dels meus comptes bancaris” perquè en pugui fer les “comprovacions oportunes”. En aquest sentit, Vidal va destacar que no té “cap problema” per afirmar que forma part d’un despatx d’advocats. “Com qualsevol ciutadà del país crec que tinc dret a treballar”, va destacar. Així, Vidal va explicar que és “assalariat a mitja jornada” d’aquest bufet i va al·legar que “la majoria de polítics no som professionals i tenim una feina al costat”.

Preguntat sobre si havia contactat amb algú de l’oposició per tractar l’assumpte, Vidal va dir que no, i va criticar que “potser no els hauria costat res trucar-me; n’hi ha alguns que els conec des de fa vint-i-cinc anys”, va dir.

Pel que fa a l’adjudicació directa que Govern va fer al seu bufet d’advocats, sufragada amb part d’un suplement de crèdit de 2,9 milions d’euros a l’AREB, Vidal es va remetre a les paraules del ministre de Finances, Jordi Cinca, en què defensava el procés per raons d’urgència. “El ministre es va explicar perfectament sobre la qüestió de la contractació i els honoraris”, va comentar. En aquest sentit, el secretari general de DA va insistir que no és “qui decideix” perquè és “únicament un assalariat del despatx”.

tracking