Martí es reunirà amb Rajoy a Madrid la setmana vinent

Govern ha aprovat un decret per regular les condicions que han de tenir els serveis de prevenció de riscos laborals que vulguin desenvolupar les pròpies empreses

Martí es reunirà amb Rajoy la setmana vinentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, visitarà Madrid la setmana vinent amb motiu del 25è aniversari de l'establiment de les relacions diplomàtiques amb el país, tal com ha confirmat aquesta tarda el ministre portaveu, Jordi Cinca. Està previst que el president Mariano Rajoy assisteixi a l'acte i es reuneixi amb Martí per tractar temes d'actualitat, com ara l'aeroport Andorra-la Seu.

Durant el consell de ministres d'avui, i a proposta del ministre Xavier Espot, s'ha aprovat el Decret del Reglament regulador del control de l'activitat preventiva en empreses amb servei de prevenció propi. La normativa obliga a les empreses a integrar la prevenció i la protecció dels riscos laborals als quals els treballadors poden quedar exposats.

D'altra banda,també s'ha acordat la licitació de l'eixampla i rectificació de la CG3 entre el Cresp i el Villaró a la parròquia d'Ordino per un cost de 500.000 euros. Uns treballs que donen continuïtat a les obres que s'estan realitzant entre la Cortinada i el riu Rialb.A més. s'ha aprovat l'adjudicació de l'adquisició de material escoltar informàtic per a les escoles del país dels 3 sistemes educatius per un cost total de 130.000 euros.

Finalment, Govern ha acordat fer una contribució voluntària de 15.000 euros a un programa per millorar l'alimentació a famílies del Sàhara i que consisteix a subministrar kits familiars ajudant fins a 190 refugiats.

Martí visitarà Madrid i París la setmana vinent

tracking