Tres projectes seleccionats per al programa d'emprenedors de MoraBanc i Ship2B

Les propostes són una aplicació turística, un servei mèdic professional especialitzat en cardiologia a distància i una plataforma per minar criptomonedes

Tres projectes seleccionats per al programa d'emprenedors de MoraBanc i Ship2BMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc i Ship2B ja han donat a conèixer els projectes finalistes que entren directament a la primera fase del programa d'emprenedors LAB Impact Andorra. Fins a 18 projectes de diferents àmbits com el sanitari, educatiu, turístic, social i cultural s'han inscrit a la fase de selecció. Un jurat format per professionals tant de Ship2B com de MoraBanc han triat els tres finalistes tenint en compte la solidesa, la projecció i l'impacte social de cada projecte. Es tracta d'Andorra Parl'APP, una aplicació sobre els principals punts d'interès d'Andorra per facilitar visites turístiques; E-beat, un servei mèdic professional especialitzat en cardiologia a distància que connecta al metge amb el pacient; i Social Miners Org, una plataforma per minar criptomonedes i dedicar el benefici a col·lectius vulnerables.

Els seleccionats rebran una formació per accelerar les seves propostes en una primera fase i al final d'aquesta etapa es farà un workshop amb mentors a Andorra perquè puguin defensar els seus projectes. Un jurat triarà finalment el guanyador que accedirà a una última etapa de formació a Barcelona, a més d'emportar-se un premi de 1.500 euros per tal de poder realitzar una prova pilot.

LAB Impact Andorra és un programa que respon a la voluntat de MoraBanc de fer realitat projectes que puguin tenir un cert impacte social al Principat. Enguany se celebrà la quarta edició.

tracking